Aantal personen: 2
200 gr groene tagliatelle
1 eetlepel olie
zout
1 dl witte wijn (of Noilly Prat)
2 dl visbouillon (tablet)
1 groot blik roze of rode zalm (440 gr), uitgelekt
150 gr mascarpone
2 eetlepels fijngesneden bieslook
Verwarm de wijn en de visbouillon en laat dit op hoog vuur tot
2/3 inkoken.
Kook intussen de tagliatelle in ruim water met 1 eetlepel olie
en zout beetgaar.
Verwijder de graten en de velletjes van de zalm en verdeel de
zalm in stukjes.
Roer de mascarpone door het ingekookte vocht.
Voeg de zalm aan de saus toe, verwarm het geheel en strooi er
de bieslook over.
Lekker met kleine blokjes (gestoomde) courgette.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |